Nyheder

Jagt 2017- AFLYST

Vores jagt d. 1/10 er desværre aflyst, grundet for få tilmeldinger.
Vi gennemfører i stedet for en hyggetur.
Start samme sted kl. 10:30.
Irene Immerkær Rasmussen tager i mod tilmeldinger.
Tlf. 30967587...
Vi sørger for noget let forplejning midt på og til slut.
Vi håber på godt vejr og en god tur.
 

Stævne Fyn 2017!

Så er dette års Stævne Fyn overstået. 
Det var en dejlig weekend, med mange flotte ridt. 
Alle ryttere ønskes tillykke med deres placeringer.
Der skal lyde en stor tak, til dette års sponsorer.
Derudover skal der lyde en stor tak til alle hjælperne, uden jer, var der ingen stævne.
 

Fynsmesterskab i spring 2017

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dette års Fynsmester i spring blev Kasper Munk- Andersen Glibstrup på Lucas med en karakter på 8,20 i tiden 58,50.
Anden pladsen gik til Natasja Jørgensen på Vængets Silje med en karakter på 6,20 i tiden 60,80.
Tredje pladsen gik til Ida Bommelund på Ellegaards Terkel med en karakter på 4,50 i tiden 63,30.
 
Tillykke til jer alle.
 

Fynsmesterskab i dressur 2017

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dette års Fynsmester i dressur blev AnneMette Eskildsen på Mørkgårds Sultan med resultatet 74,28%
Anden pladsen gik til Katrine Jørgensen på Laust Halsnæs med resultatet 72,49.
Tredje pladsen gik til Viktoria Haumann Høgh på Frydenlysts Fafner med resultatet 69,00.
 
Tillykke til jer alle.

Støt Fynske Fjordheste, når du tanker diesel eller benzin!

Det koster dig ikke ekstra, OK sponsorere hele beløbet!

Vi har som noget nyt fået lavet en sponsoraftale med OK, som gør at det nu er muligt at støtte Fynske Fjordheste, hver gang du tanker, samt også i forhold til el og mobiltelefoni.

Foreningen bliver støttet med 6 øre, pr liter brændstof der bliver tanket, lige meget, hvilken OK tankstation i Danmark der bliver benyttet.
Når der på et OK tankkort er blevet tanket 500 L, får foreningen en ekstra bonus på 250 kroner.

Få dit OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten

Hvis du allerede har et OK benzinkort, kan det sagtens ændres, så du støtter Fynske Fjordheste, du kan ringe til OK på 70 10 20 33 og oplyse vores foreningsnavn og dit kortnummer, så støtter du os!

Har i samtidig lyst til at blive OK El- eller OK mobil kunde, fordobler OK støtten, til 12 øre pr. liter, og vælger i at blive begge dele, tredobler de støtten til hele 18 øre pr. liter.
Det kan blive til mange penge til vores forening.
Der kan frit vælges en OK mobilpakke, der passer dig og familien bedst, dog ikke OK mobil basis.

Du kan forhøje din støtte til Fynske Fjordheste på:
www.ok.dk/lokalsporten/mobil
www.ok.dk/lokalsporten/el

Vil i vide mere eller har spørgsmål er i velkomne til at kontakte Katrine på mail: muzen96@hotmail.com

Fortæl endelig jeres familie og venner at de kan støtte os med et OK-benzinkort helt uden de skal betale ekstra!

Vi håber at så mange som muligt vil tage imod muligheden for få et OK-benzinkort eller ændre deres nuværende kort så de støtter Fynske Fjordheste
 

Meld dig til bestyrelsen

Ingen bestyrelse = ingen forening. Så enkelt er det. Hvad laver bestyrelsen så? Bestyrelsen er valgt af medlemmerne på generalforsamlingen. Medlemmerne forventes at vælge de mennesker, som de mener, er gode til at varetage medlemmernes interesser. Det lyder lidt kringlet, men de skal vælge dem, der har lyst og evner til at lave de arrangementer som medlemmerne selv gerne vil deltage i, og som ligger i tråd, med foreningens vedtægter og mål. Vores forening har kørt rigtig godt i rigtig mange år, og trods kriser mv. har vi formået at holde vores medlemstal stabilt og ovenikøbet med en lille tilgang. Set fra bestyrelsens side, virker det også til, at de nuværende medlemmer er meget aktive og det er blevet lettere at lave arrangementer, uden at skulle aflyse så tit, pga. for få tilmeldte. Det er jo helt fantastisk dejligt! Men, men, men… Det kræver altså, at der er nogen der vil arrangere arrangementerne. Og det har hidtil primært været bestyrelsen. Her mangler vi dig! Ved de sidste to generalforsamlinger, har det været svært at få nye kandidater til bestyrelsesarbejdet. Det presser den siddende bestyrelse, der i flere tilfælde er fortsat i bestyrelsen, til trods for, at de gerne ville skiftes ud. Der kan være mange årsager til, at man gerne vil holde en pause med bestyrelsesarbejdet. Det er for det meste private årsager, der gør, at man ikke længere har overskud, til også at varetage foreningens interesser. Her ville det være dejligt, hvis nye kræfter vil træde til. Havde disse bestyrelsesmedlemmer valgt at holde fast i, at de ikke ville fortsætte, havde foreningen måtte nedlægges! Foreningens bestyrelse skal helst bestå af både ældre og yngre medlemmer, og medlemmer med forskellige interesser. På den måde dækker vi bedst vores medlemmer ind. Det er også en fordel, at der både er erfarne bestyrelsesmedlemmer og nye, så de nye kan ”blive lært op”. Så meld dig til bestyrelsesarbejdet, - det er ikke farligt og du kan være med til at sikre foreningen fremover! På bestyrelsens vegne Mette Sørensen
___________________________________________________________________

Drømmer du om at være med i bestyrelsen?

Der er gode muligheder for at blive en del af Fynske Fjordhestes bestyrelse, ved den kommende generalforsamling. Bestyrelsesarbejdet er frivilligt arbejde, vi arbejder på at foreningen er attraktiv for medlemmerne. Vi afholder derfor arrangementer af meget forskellig karakter, både gengangere fra tidligere år, men vi prøver også nye tiltag. Der er derfor rigelige muligheder for at præge foreningens arbejde, i den retning du har lyst til. Vi har alle vores interesseområder og noget vi er gode til. Al det arbejde vi lægges i foreningen handler om vores ynglings emne, nemlig Fjordhesten, og derfor er det både sjovt og hyggeligt!

___________________________________________________________________ 

 
 

Pokalmodtager 2017

Pokalen blev uddelt til Line Westergaard, på dette års dyrskue, for hendes store arbejde for foreningen. På dyrskuet hold formanden Kasper Hansen tale for Line og overrakte hende pokalen og en buket blomster.

I hans tale til hende, nævnte han især, at Line har haft varetaget, ikke bare en, men to af foreningens helt store arbejdsopgaver. Line har i flere år været redaktør på foreningens blad og samtidig har hun været engageret i at planlægge og afholde vores store Stævne Fyn. I år helligede Line sig stævnet og det er der god grund til, da det vokser sig større og mere tidskrævende. Line fik ros for den store arbejdsindsats, hendes ihærdighed og overblik.

Pokalmodtager 2016

På Odense Dyrskue blev vores vandrepokal uddelt som vores tradition foreskriver. Det sker altid søndag morgen, når vi spiser morgenmad sammen. Heldigvis var modtageren tilstede og hun blev da også overrasket. Der blev traditionen tro holdt tale af foreningens formand. I år lød den mere eller mindre sådan:
"Årets foreningspokal gives til en person, som støtter op om foreningen og dens aktiviteter og er klar med en hjælpende hånd. Hun har gennemgået en positiv udvikling over de seneste år. Personligt, men også sportsligt.
Man møder altid personen glad og positiv.
Årets modtager er også et konkurrencemenneske.
Gennem flere år, har personen skabt flotte resultater i og uden for fjordhestekredse. Men det er i de seneste år alt gjort med i god harmoni og med respekt for sin hest.
At fjordhesten er hele familiens hest passer godt idet årets person har et solidt bagland bag sig.
Sportsligt har hun opnået flotte resultater på sin vallak. Merkur Skovå.
Vi er stolte over at have Danmarksmesteren i spring på Fyn.
Held og lykke til EM."
Foreningens pokal blev i år tildelt Stephanie Cornaby Elster.
Fynske Fjordheste